"Tessely Zoltán a koronakörzet ura: ő az országgyűlési képviselője Orbán Viktor hazájának. De a nemzet Super Mariója most mind az öt életét elvesztette, a Fejér megyei 3. választókerületben ugyanis az összes választásra jogosultnak csak 45,2 százaléka szavazott érvényesen. Az Orbán-kormány által feltett kérdés tehát még itt sem vonzott annyi embert az urnákhoz, amennyi az érvényességhez elég lenne.

Tessely Zoltán megteszi, amit tud - Fotó: Tessely Zoltán/Facebook

A választókerületben természetesen kimagaslik Felcsút, ahol a jogosultak 59 százaléka adott le érvényes szavazatot, de ez sem volt elég. Bicskén, a választókerület központjában és legnagyobb településén is csak 45 százalék szavazott érvényesen, és 39-36 százalékkal járatta le magát Etyek, Újbarok és Beloiannisz is." 

Forrás: 444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása