"Bicske Város Önkormányzata szeretettel meghívja Bicske 70 év feletti lakosait az Idősek Világnapja alkalmából tartandó köszöntőre és az azt követő ünnepi ebédre a Báder Fogadóba. Időpont: 2016. október 6. (csütörtök)14 óra.

Kérjük, részvételi szándékát jelezze 2016. október 5-ig - azaz máig - a  20/326-6676-os telefonszámon."

 

(Igaz, hogy Tessely Zoltán polgármestersége idején a testület megszüntette a Gondozási Központban a bentlakásos ellátást, ami éves szinten nem került többe mint 10 millió forint, ami a testület évi fenntartásának a töredéke. 

Egészen biztos, hogy a mai fideszes testületi képviselők ezt akkor pisszenés nélkül támogatták. Ma már azonban a korábban kifejezetten ebből a célból kiépült ellátás lerombolása után tesznek ennyire kedves látványgesztusokat a város költségvetéséből.

Lelkü(n)k rajta.)  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

megszünt a régebbi 5000ft is amit nem tudom hány éves kortól de kaptak az idősek.......sebaj a keresztényi narancsi elit még mindig dölyfösen mosolyog...és sok a hajbókoló sajnos..
Mondjuk nem 5-én kellett volna bedobni a postaládákba. Mivel a meghívón a jelentkezési határidő 4-e volt. A cikkben szereplő telefonszámot kellett volna feltüntetni a meghívón nem egy olyat ami megszűnt. Hívhatt egész nap. Persze, hogy nem vette fel senki. Nem 6-án kell a nyilvánosságra hozni a Polgármesteri Hivatal új telefonszámát. Esetleg el is mentej volna a meghívottak..
süti beállítások módosítása