Vállalkozás és/vagy érzékenyítés

szallas2.jpg

Köszöntöm Önöket. Egy új sajátos vállalkozási formáról szeretnék tájékoztatást adni, szakembereknek és minden érdeklődőnek.
Közel 30 éve foglalkozom sérült emberekkel, fejlesztésükkel, szabadidős tevékenységeikkel, családi és egyéni programjaikkal.
Ez idő alatt sokféle hátránnyal küzdő emberrel, családdal találkoztam, akiknek természetesen megvoltak a maguk egyéni, saját problémáik, és meg volt az egész, sérült csoportra vonatkozó, közös problémájuk.
Ez utóbbi az üdülés, pihenés, kikapcsolódás kérdése. Egyszerű szavakkal fogalmazva, Ők nem mehetnek bármikor bárhova, hogy szabadidejüket eltöltsék. Ők sajátos igényekkel rendelkeznek, amiknek kielégítése igényel némi szakmai tapasztalatot és némi rugalmasságot, érdeklődést..mondjuk segítő szándékot a szolgáltatók részéről.
Az átlagemberek és a sérültek közelítése, régi humánus törekvése, minden alapvető emberi értékeket tiszteletben tartó társadalomnak.
Hozzáállásban, lélekben nem is küzdünk jelentős lemaradással egyetlen más országhoz képest sem.
A gyakorlatot pedig meg lehet szerezni, a tapasztalatokat mi át tudjuk adni, és segítünk mindenkinek, akit a sérült emberek és családjaik, barátaik üdültetése érdekel!
Jelenleg olyan partnerek keresése folyik, akik rendelkeznek, legalább részben közművesített, de üresen álló, nem használt földterülettel, vagy akár épülettel.
Kisebb nagyobb területük szélén, bérleti formában, helyet tudnának adni egy ideiglenes építménynek, konténer háznak, jurtának, sátornak.
Ami a legfontosabb: érdekli Őket egy ilyen, turisztikai partneri együttműködés.
Célunk, hogy Bicske környékén egy pályázati rendszeren belül, üdültetési hálózatot hozzunk létre, sérült emberek számára.
Hogy mi ebben a vállalkozás, az látható, hiszen vendéglátásról, üdültetésről van szó.
Hogy mi ebben az érzékenyítés?
Az, hogy céljaink szerint mindenki előtt nyitottá tesszük ezt a lehetőséget, mert ez a humánus alapon szerveződő üzleti vállalkozás nem igényel senkitől korábbi szakmai tapasztalatokat. Csupán érdeklődést, rugalmasságot és kíváncsiságot a felkínált együttműködéssel kapcsolatban.
A program megvalósítását a helyi, bicskei és a környékbeli önkormányzatok bevonásával, támogatásával szeretnénk megvalósítani. Sikeres pályázás esetén munka és kiegészítő kereseti lehetőséget, biztosít a környékből csatlakozó partnereknek.
A kapcsolat felvétel :
email: baia@vipmail.hu
Telefon: 0036 30 4166165

Koczka Béla
Természet Akadálymentesítése
Nonprofit Kft.

images.jpg

 

924157681_orig.jpg

 

e9ff964a45ac27ca185faa04e0c23e98.jpg

 

history-of-yurt-living.jpg

 

remote-wilderness-yurt3.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása