(Utólag tesszük hozzá, hogy az ágykérdés megoldódott. 2 db fotelágyért szombaton mennek. Köszönjük.  16. ok. 26. 8 óra 20 perc)

 

"Szia. Nagyon nagy segítséget szeretnék tőled kérni. Van egy kedves barátnőm. 3 gyermekét egyedül neveli. Albérletben laknak. 2 műszakban dolgozik. Egy bőrönddel kerültek ide Bicskére... Apa és minden rokon nélkül végzi mindennapi munkáját.

Támogatásokat nem kap. Mert "túl jó" a fizetése. Élni kevés, éhen halni sok.

 

Szükségük lenne egy emeletes ágyra  vagy 2 fotel ágyra, mert sajnos most a két kicsi , akik 8 és 10 évesek. Egy gyerekágy szivacson osztozik. Mivel az internet hatalma óriási ha megkérlek,  megosztanád ezt a kérést az oldaladon. Egyszer már sikerült egy családon segítenünk. Hátha most is így lesz ez..."

Salamon Zsuzsanna 

 

Hozzátesszük halkan: bármilyen apróság, kedvesség jól jöhet, csak egyeztessünk a jószolgálati megmozdulás elindítójával és koordinátorával - lásd kék betűk :) Azt azért jó tudni, hogy a fiúk 8 és 10 évesek, a lány pedig 16 (és nagyon örülök a sok jószívű adományozónak - a szerk.     

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Helló! van egy használt de még jó állapotu ágynemütartós gyerekheverő,ha kell szivesen oda adom.
Üdv!

Tudok adni egy ágyneműtartós felnőtt méretű ágyat, ha elfér. Kis szerencsével némi gyermekruhával megspékelve (ha stimmt a méretek).
Helló. Ágyat nem tudok adni, de ha a 10 éves gyerek fiú, akkor van egy jó állapotú síkabátunk nadrággal.
Kedves Mental Militia!

A lakás 40 négyzetméter, amiben icipici a gyerekszoba. Sajnos akkora ágy nem fér be! De nagyon szépen köszönöm!
Kedves Zsuzsa Nyitrai!

Téli ruhára is szükségük van. Nagyon szépen megköszönöm azt is!
süti beállítások módosítása