Szia! Ne haragudj, hogy zavarlak. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy hajléktalan bácsi, aki sátorban alszik akár milyen hideg van. Nincs téli ruhája, cipője stb. Én ismerem személyesen is. Felvettem vele a kapcsolatot. Szeretném a nyilvánosságot kérni hátha egy kis összefogással tudunk segíteni neki. Az idős úr Csabdin sátorozik. Abban kérem a segítséged, hogy esetleg ezt megírnád. A nevét csak Neked írom. ................ A facebookon ismerősöm. Én nyilvánosan is vállalom a nevem :) Köszönöm ha elolvasod. Szép estét. Üdv, Annamari

Kedves Annamari! Köszönöm bizalmad. Az idős férfit látásból ismerem. A Tündérvölgyi programok alkalmával kértem tőle fotókat, akkor mutatkoztunk be és váltottunk is néhány mondatot. Nevének titokban tartásával a Te neved jelölésével közzéteszem levélváltásunkat annak érdekében, hogy minden segítséget megkaphasson. Arra fogom kérni olvasóinkat, hogy minden segítő szándékról Téged és minket értesítsenek. Úgy gondolom, Csabdin sokan lesznek, akik egyenesen a rászoruló segítségére sietnek, az is biztos, hogy már megtették korábban is különböző módon segítségére sietve. . Téged a Facebook-on érhetnek el, nekem írhatnak erre a két helyre segítő szándékkal, úgyis Neked továbbítom: izingantal@gmail.com és Bicskei Szó  Mindenféle tartós koszt,  téli ruha, takaró jól jöhet, de az igazi egy embernek való kvartély lenne. Minden jót kívánok, remélem, sikerrel járunk.

--------

Megjelenésünk után több jelzésből is kiderült, hogy jól sejtettük utalásunkban: Csabdi valóban sokat tett a most éppen a temető mögött sátorozó emberért. Több helyen szállást kapott gyűjtéseket is szervezett a falu közössége, annak ellenére, hogy a személyisége alapján nem könnyű eset. Mivel azonban a tél sem könnyű eset vadkempingben Isten ege alatt, aki tud, segítsen olvasóink közül is.   

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása