Dorogon is dobogón a DHKSE harcosai

Címkék: kempo dhkse

2016.12.02. 14:11

Csapatunk 2016.11.26-án, Dorogon,  az Országos Kempo Bajnokságon vett részt, ahol 15 csapat közel 100 versenyzője mérte össze erejét. e

Kempokáink nagyon eredményesen szerepeltek. Technikai számokban minden versenyzőnk pontszerző helyen végzett. A mányi klub tanoncai név szerint: Hegyes Dorottya, Mizsei Botond, Butti Benedek, Vásári Viktor és Laki Dániel első versenyükön sikeresen helyt álltak, szinte mindenki éremmel a nyakában tért haza. A bicskei dojoból, önvédelemben Bárdosi Kende és Kiss Levente mutatta meg tudását és érmet is szereztek. A küzdelmi számokban a lányok közül Kormos Kata submission kategóriában diadalmaskodott, Hoffher Tímea pedig light contact-ban, ezüstérmet szerzett. A fiúk közül Bakó Dávid bronzéremmel gazdagodott, Zölei István (Hársfadomb dojo Mány) pedig sikeresen felülkerekedett 10kg-mal nehezebb ellenfelén, így egy aranyérem boldog tulajdonosa lehetett.

A csapatot a versenyre felkészítette Shihan Metzger Antal, Sensei Piros Patrik, Sensei Rácz Richárd, Sempai Piros Béla.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása