A bicskei rendőrök egy vértesacsai férfit vettek őrizetbe, aki a gyanú szerint feleségét és az egyik gyermekét is bántalmazta, majd halálra verte a kutyájukat - áll az FM RFK Kommunikációs Szolgálatának közleményében. 

Vértesacsáról érkezett bejelentés a rendőrségre családi veszekedésről 2016. december 6-án este. A bejelentő hölgy az utcán várta a rendőröket három éves kislányával, mert férjétől rettegve kimenekült házukból. A rendelkezésre álló adatok szerint a 36 éves férj feldühödve azon, hogy mobiltelefonján nem tudta elindítani az egyik videó megosztó portált, feleségére támadt.

A nőt bántalmazta, majd mikor 11 éves fiúk anyja védelmére kelt, őt is megütötte.

Ezt követően az asszony kislányával kimenekült az utcára, a férfi pedig a házban maradva, hat hetes kutyájukat egy seprűnyéllel halálra verte.
A gyanúsítottat a helyszínen elfogták a járőrök és előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol testi sértés és állatkínzás bűncselekmények elkövetése miatt hallgatták ki és vették bűnügyi őrizetbe a nyomozók.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

és a csávo kap majd pár honap felfüggesztettet ahogy szokott lenni...ahelyett hogy ő is találkozna egy seprűnyéllel......vagy csak egy órára valahol
süti beállítások módosítása