Nagy öröm számomra a szerencsés véletlen: tegnap este a bicskei szerzővel és családjával az Örkény Színházban megnézem a darabot, amit addig csak olvastam, amiről írtam már országos fórumokon is.

sisak.jpg

Ma megírtam, amiért szeretem és nagy merészen azt javaslom benne, hogy legyen bicskei premierje. Különösen igazolva látom kérésem alapos voltát akkor, amikor ezekben a percekben meglátom, hogy a 7 óra 7 című színházi oldal (SZÍNHÁZ ÉS PONT) Horváth János, Bagossy László és Epres Attila munkáját a legjobbak közé választja!  

A kritikus azt írja, hogy a műértő színháziak mindig azt figyelik, azt is, hogy mennyi köze van az élethez a helyzeteknek és a figuráknak. A Diggerdriver című darab esetében ez a kérdés fel sem merülhet...   

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása