A Magyar Vöröskereszt bicskei képviselete melletti helyiségben nyílik a melegedő - értesült a bicskeiek blogja. Mint ismeretes, hazánkban december 31-ig megduplázódott a fagyhalál miatt életüket vesztett emberek száma.  

A bicskei nappali melegedőben forró teát, ételt is fognak kapnak azok szegény emberek,  akik sokrétű rászorultságuk miatt a melegről sem tudnak gondoskodni lakóhelyeiken. A fővárosi hajléktalanok emlékeim szerint "Zsírbár" névvel illetik azokat a nappali melegedőket, ahol a forró tea+hagymás zsíros kenyér menü társult, de a gulyáságyút is bevetették a segítők.  A hivatalos információ még nem jelent meg erről, de ettől még odafordulhatunk az ismeretségi körünkben élő rászorulókhoz a várható új hírrel. Rajtunk ne múljon semmi.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása