Bodzaforduló (Kis-Szibéria) Bicske erdélyi testvértelepülésétől, a szintén kovásznai Réty községtől 31 km-re fekszik. (Bodzaforduló és Réty is kb. 20 km-re fekszik a híres Zágontól, ahol Mikes Kelemen, Rákóczi fejedelem hadapródja 1690-ben megszületett.)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bár ez egy 2011-es történet volt, de ma is érvényes: ami a mi fogalmaink szerint rendkívüli helyzet, az más vidékeken mindennapos. És ez az "éccakára bégyühet a kutya" nagyon aranyos. :)))
@szmoli2: pontosan, ez az anekdoták vagy akár irodalmi művek természetes története. ezt a hideg hívta elő annak emlékezetében, aki már ismerte. ez azért jó, mert sokan most találkoznak vele először.
@Bicskei-Szó: Nem is kritika akart lenni a hozzászólásom, mert mint tudjuk, egy újszülöttnek minden vicc új, tehát hadd ismerjék meg azok is, akik még nem hallották. Egyébként ismeretségi körömben ez a "poén" már szinte szállóige lett, annyira szeretjük. :-)
amugy rém primitiv hogy éccakára begyühet a kutya minusz 20 ban(sok helyen még akkor sem és nem vicc...)....de anekdota tudjuk...
süti beállítások módosítása