A Fejér megyei rendőrök az elmúlt hétvégén több esetben is intézkedtek annak érdekében, hogy senki ne eshessen a hideg idő áldozatául - olvasható a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében. 

2017. január 7-én éjszaka egy fűtetlen házban egy férfi szorult rendőri segítségre.

A járőrök 2017. január 8-án Enyingen, valamint Bicskén három magatehetetlen állapotban, földön fekvő személynek nyújtottak segítséget, megmentve ezzel őket a kihűléstől.

A járőrök 2017. január 8-án 11 óra 10 perckor Bicskén, a Kossuth utcában figyeltek fel két helyi férfira. A magatehetetlen állapotban lévő személyekhez a rendőrök biztonsági intézkedés keretében mentőt hívtak, egészségügyi ellátásuk érdekében a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították őket.

Gárdonyban egy 94 éves nőt, Velencén egy 72 éves férfit ellenőriztek a rendőrök szintén 2017. január 8-án. Az igazoltatáskor az egyik időskorú zavartan viselkedett, ezért az egyruhások biztonsági intézkedés keretében gondoskodtak kórházba szállításáról, míg a másik személyt a szolgálati gépjárművel hazavitték, hogy mielőbb otthonába juthasson.

Ugyanezen a napon, Abán egy bajbajutott autós és Polgárdin egy idős férfi számíthatott a fagyos időben a rendőrökre. A történtekről itt olvashat bővebben.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a lakosságot is kéri, hogy figyeljenek a rászorulókra! Nem csak az utcán, a lakókörnyezetükben is élhetnek olyanok, akik azért kerülnek veszélybe, mert valamilyen okból nem tudnak fűteni. Ha a szabadban magatehetetlennek tűnő embert látnak, azonnal hívják a 107-es vagy 112-es segélyhívók valamelyikét!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása