Hétfő hajnalban mindezt meghallgatni, a még álomittas hajnali részegségben, mondhatom szép... Vagy bármikor. Szavazni lehet ehun-e.

 Gitáros barátom azt írta, "várom kritikád és szavazhatsz is rám". Milyen kritikát, Goldsmann Tamás? Szólni sem tudok. (Kérdezzem, hogy piha, az arcszőrzet miért nem zúzmarás?! Miért csak a faállomány?)  Az alcsúti arborétumban felvett alig 5 perces film Papp Zoltán és Jakab Bence munkája. Filmezte majd szerkesztette Jakab Bence. Nagyon szép, jól szerkesztett fényképezés.  A totáloknál lélegzetét benntartja a néző. A makrók gyönyörűek. A stáblistán külön köszönetet mondanak Balázs Edinának és Goldsmann Balázsnak.

A film egy versenyben is indult, pontosabban egy versenyre készült, amit Yann Tiersen francia muzsikus indított el. Goldsmann Tamás Yann Tiersen szerzeményét  játssza. Yann Tiresen egyik legismertebb műve az Amelie csodálatos élete című kult-mozi zenéje. Ne sajnáljuk azt az egyetlen klikket és szavazzunk erre a január másodikán felvett bicskei alkotásra, hiszen tiszta-szépet alkot szép helyen, szép időben és átnyújtja nekünk.  

Szavazni úgy lehet, hogy a belinkelt oldalon a film alatt lévő kék alapon fehér feliratra: Vote for this video kattintunk. A nemzetközi verseny a zenét, a stílust és a helyszínt díjazza. Ez így nagyon egyben van. Hajrá Tomi. Én már szavaztam.  És majd a szezonban lecsózunk.             (ia)

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi válasza:

"Ántónió!!!

Grácieeee milleeee!!!
Most látom csak így este a munkából hazaérve mekkora felfordulást keltettél és ne is tudd meg milyen jól esik! Én szorgosan szavazok már hetek óta néhány pályázóra, akik nagyon jól játszanak és megvan a non piano performance kategóriára is a tuti befutóm, mégpedig az első pályázó. Aki először töltött fel videót. Zseniális. Elképesztő. Óriási az ember!!!!. Meglepődnék, ha nem Ő nyerne!!!
A lecsót pedig izzítsuk most már!!!
Tomasszínó"
süti beállítások módosítása