Egy korábbi információnk alapján december 31-ig tartott a nyomozás az október 24-én előzetes letartóztatásba helyezett Gyermekotthon igazgatóval szemben, ezt a vizsgálatot azonban e hivatalos mai válasz szerint tesszük közzé: meghosszabbították.  

Az egykori intézményvezető  ügyét érintő kérdéseinkkel a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatához fordultunk. 

Gányai Balázs r. zls., referens,  a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság részéről a következő tájékoztatást adta: 

"A megkeresést érintő ügyben a nyomozás jelenleg is folyamatban van. Tanúk meghallgatása és szakértői vizsgálatok vannak folyamatban.  A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság az ügy részleteire vonatkozóan a nyomozás érdekeire tekintettel bővebb információt nem kíván adni."

Arról tehát, amiről utcán, téren, boltban, postán, e-mailben olykor kérdezik egymástól az emberek "Mi van a Jánossal?" - jelenleg ez a hivatalos válasz. Az így kérdezők reménykednek abban, hogy kitisztul a helyzet. Az sem hivatalos, de biztos információ, hogy nem omlott össze, erős.  

Abban a kérdésben is csak találgatásokba lehetne bocsátkozni, hogy mikor térhet haza, mikor kerülhet át fogva tartása legalább lakhely elhagyási tilalom minőségbe. Október hatodikán vették őrizetbe, a  nyomozás törvényben meghatározott eljárási cselekmények szervezett és célirányos végrehajtása eszerint azóta is tart.   

 

 

ia

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása