Egy Bicskén nevelkedett, megbízható és fizetőképes fiatalember levelének részlete, amit azért közlök, mert talán, esetleg  segítek neki.

- Budapesten kaptam állást és szeretnék Bicskén keresni egy albérletet. Emiatt is írok most neked, hogy ha esetleg hallasz kiadó lakásról/házról, akkor nagyon hálás lennék ha eszedbe jutnék! Előre is nagyon köszönöm a segítséged! 

- szia, valahogy megpróbálom, de nehéz ügy. a többit megbeszéljük! ha gondolod, a keresésed megosztom a blogon személyes adataid védelmével - például. 

- Köszönöm a segítséget, megköszönném azt is, ha megosztod névtelenül a blogon! Annyi kitételem lenne csak, ami a legfontosabb hogy számlaképes albérletet keresek. Még egyszer nagyon köszönöm! 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása