Elöljáróban: minden tiszteletünk a hóban-fagyban és kánikulában közterületeken dolgozó GESZ-munkatársaknak. A bicskei járdák azonban (ezzel az olvasói levéllel együtt) azt mutatják, hogy kevesen vannak, nem kapnak meg minden támogatást.  
"Nem vagyok facebook-on, de ily módon a síkos utas íráshoz hozzá szólnék.
A Csákvári  utat ill. Kinizsi utcát a várossal (a főutcával) összekötő gyalogos felüljáró és környéke egyszer sem volt letakarítva vagy megszórva, mert se a túlsó, se az innenső oldalról nem lehetett megközelíteni normálisan (legfeljebb korcsolyával), s onnan a vasútállomáshoz vezető járda is csak a lakott házak előtt volt használható állapotban, az üres telkeknél és a buszmegállók mellett nem. Gondoltam, hogy felhívom a gazdasági szervezetet (időnként elmondom nekik az észrevételeimet több-kevesebb sikerrel), de vártam, hátha (...) enélkül is elvégzik - amire nem került sor. Most jelzem. 
További sok sikert!"

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása