Csabdi, Előhegy utcában intézkedtek a járőrök 2017. január 31-én kora délután egy Renault típusú személygépkocsi vezetőjével szemben.

A rendőrök megállapították, hogy a gépkocsi  66 éves bicskei vezetője úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy a gépjármű nem rendelkezett forgalmi rendszámmal, továbbá a férfival szemben alkalmazott alkoholszonda is pozitív értéket mutatott. Az egyenruhások a férfit elfogták, további mintavételre előállították. Az eset miatt járművezetés ittas állapotban vétség, valamint érvénytelen hatósági engedéllyel, vagy jelzéssel való közlekedés szabálysértés elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

A 8106-os számú útról érkezett bejelentés balesetről a rendőrségre 2017. január 31-én este. Az Etyek és Göböljárás közötti útszakaszon egy Peugeot típusú személygépjármű 27 éves vezetője rosszul választotta meg járműve sebességét és egy balra ívelő útkanyarulatban kisodródott, majd az úttestet szegélyező szántóföldön állt meg. A helyszíni szemle során a rendőrök megállapították, hogy a személyautó 35 éves alcsútdobozi utasával szemben a Budai Központi Kerületi Bíróság elfogatóparancsot bocsátott ki, ezért az egyenruhások elfogták a férfit, majd előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra. 

FM RFK

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása