Tisztelt Szerkesztő!

A Nagyállomás előtti vasúti felüljáró eléggé veszélyes, szinte járhatatlan. Hetek óta senki nem foglalkozott a síkosságmentesítéssel, ami szerintem a Városgazda feladata lenne. (...) Minden nap arra járunk a céges buszunkhoz és ez minden nap egy kihívás. Szinte egy extrém sport az átjutás :). 
Ha ez felkerülne az oldalra és valami megoldás is történne, azt nagyon megköszönném (sok ember nevében, aki arra jár minden nap)
További szép napot kívánok!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Megmondták az okosok, hogy ne terjesszen senki álhíreket! Az utak, és a járdák LE VANNAK takarítva!
Mint tudjuk minden relatív! Mi itt Tatabányán morgunk felháborodunk ,hogy nincsenek letakarítva a járdák a mellék utakon.A főutak viszont tiszták. Nos febr.elsején dolgom volt Bicskén 13 óra körül értünk oda a barátnőmmel, és ért bennünket a meglepi az utak járhatatlanok,jegesek . A felháborító az hogy még csak nyoma sem látszott annak ,hogy ez ellen a város szándékozik tenni bármit is.Szégyen !
2017.02.02.-án jártam a Balaton keleti és északi partján (Tihanyig). Ahogyan haladtunk településről településre (Akarattya, Kenese..Tihany), azt konstatáltuk, hogy a közmunkások minden belterület fő utcáján (lehet, másutt is, mi csak áthajtottunk a falvakon, községeken, városon) a járdákon, kb. 5-6 fős csoportokban, lapátokkal és ásókkal felfegyverkezve törték a jeget és lapátolták félre, utánuk a "száraz" járda maradt.
Bicskén miért nem..?
süti beállítások módosítása