A Diákolimpia megyei döntőjének győztes, dobogós, Debrecenbe továbbjutott  úszói valamint minden Diákolimpián elindult, bicskei úszóversenyző nevét közöljük egy győztes nagymamájának jelzése alapján -  Rimai Bea testnevelő tanár, Rehák Zsoltné, Agyagási Ákos és Vakán Gyula úszóedzők segítségével. Munkájukhoz gratulálunk. 

a_diakolimpiarol.jpg

A korábbiakban Bicskén, de ma már Törökbálinton edző, III. korcsoportos B kategóriás  Németh Lili háton aranyat úszott, gyorson pedig bronzéremmel tért haza.

Béczi Balázs (III. kcs.) 50 mellen egy ezüstöt sprintelt, a dobogó II. helyére állott.

Szegedi Dániel (III. kcs. B kat.) 100 háton III. helyezett lett.

Südi Zsuzsi (III. kcs.) 50 mellen védte meg aranyát.

Sipos Gábor (IV. kcs.) 100 méter mellen szintén aranytempózott. 

Lokodi Kamilla (IV. kcs.) bronzérmet hozott 100 méteres mellúszásból.

Kecskés Antónia (IV.kcs.) 100 háton nyert diákolimpiai ezüstérmet. 

Fiú 50 m-es váltón III. helyezést ért el Sipos Gábor, Őri Gergely,  Huszák Adrián és Mikó Vencel.   

 

Az esemény különdíjas fénypontja, hogy Heitler Csaba, aki háromszor nyert megyei döntőt általános iskolásként, ezt idén is megtette mint középiskolás.

A versenyen szintén felkészülten indultak: Nagy Natasa, Lődy Áron, Váradi Levente, Varga Ádám, Józsi Boglárka, Őri Eszter, Őri Gergely, Váradi Patrik és Takács Gergely

Úszó diákolimpikonjaink jellemzően a Csokonai Általános Iskola, a Szent László Általános Iskola tanulói, egy versenyző közülük Csabdin tanuló bicskei.  

 

Izing 

 

        

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása