Idézet a Facebook-ról a fotókat készítő bicskeitől: "A tahóparkoló megint nagyot alakított ma reggel. A szemetes autó emberei tették arrébb, hogy ki tudjanak hajtani az utcából. A járdából meg ennyi maradt.
Valaki illetékes, akinek dolga lenne itt rendet tenni??? Ja, a Jókai utca eleje!" 

parkolo.jpg

 

parkolo2.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Így a képek alapján nem az úton állt az autó.
A hivatkozott Kresz 40 § (5) d pontja is kimondja:
Tilos megállni: körforgalomú úton, útkereszteződésben és az úttestek széléinek metszéspontjától számított 5 méter távolságon belül, ha a közúti jelzésből más nem következik; az útkereszteződésben az úttorkolattal vagy útelágazással szemben megálló járműre - ha ez a többi jármű bekanyarodását nem akadályozza - a tilalom nem vonatkozik;

A képen is látszik, hogy kb 1 méter van.

Itt elérhetők az aktuális szabályok:
www.kresz.info/megallas.php
a vasútállomás környéke auto nélkül is undormány és nem kell a máv-ra hivatkozni folyton az ut utca stb részek az a város felelőssége..és ocsmány..hiába ez nem felcsuti stadion..hol a békemenet kedves bicskei fideszesek???
süti beállítások módosítása