Az 1-es főútvonalon történt ütközés a bicskei. sztrádalehajtónál. Két sérült.  Félpályás útlezárás. 

Az FM RFK által 10 óra 6 perckor kiadott közleménye szerint: 

Forgalomkorlátozás az 1-es főúton

Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság
Két gépjármű ütközött össze Bicske térségében, ezért félpályán halad a forgalom.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2017. február 28-án 9 óra 40 perc körül az 1-es számú főút 33. kilométerszelvényében, Bicske térségében. Eddig ismeretlen körülmények között két gépjármű ütközött össze. A balesetben két személy megsérült.

A helyszíni szemle és műszaki mentés ideje alatt a forgalom rendőri irányítás mellett, félpályán halad.

Kérjük a gépkocsivezetők fokozott figyelmét! 

Március 1-én ezzel az FMRFK közleménnyel egészült ki a baleset híre: 

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2017. február 28-án délelőtt Bicske térségében, az 1-es számú főút 33. kilométerénél, ahol egy személygépkocsi vezetője hagyta figyelmen kívül az „Állj! Elsőbbségadás kötelező” közúti jelzőtábla utasítását és gépjárművével összeütközött egy - a védett útvonalon haladó - személyautóval.  A balesetben a vétlen személygépjármű vezetője és utasa könnyű sérülést szenvedett.

A sérülteknek teljes felépülést! 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása