Ezt a kérdést egy bicskei lakos tette fel, a kérdése eljutott hozzám. Sajnálatos, hogy a válasz nincs a bicskei lap minden számában egy pici sarkocskában... kettő kis sorban, azon felülettöredék töredékén, ahol nagyszerű vezetőink poszterszerű portréábrázolásai a lakosság nagy-nagy örvendezésére lenni szoktak.  

"Kedves Közéletben járatos ismerősök! A ház előtt a közvilágítási lámba égője pislákol kellemetlen sötétség van. Mint ilyenkor szoktam felhívtam az EON hibabejelentőt ahol azt közölték nem tudják javítani, mert Bicske nem kötött velük szerződést. Az Önkormányzathoz kell fordulni.
Kedves Közéletben járatos ismerősök! A ház előtt a közvilágítási lámba égője pislákol kellemetlen sötétség van. Mint ilyenkor szoktam felhívtam az EON hibabejelentőt aho l azt közölték nem tudják javítani, mert Bicske nem kötött velük szerződést. Az Önkormányzathoz kell fordulni.De Miért? Hol hirdették ezt meg? Mi az a telefonszám amit akár este is lehet hívni? Ki és mikor cseréli ki az égőt? Tud valaki erről információt adni ?"

Miért kényszerülünk a válasz után kutatni ismerőseink között?!  

A Bicskei Szó válasza: 

A 22/565-464 telefonszámon be lehet jelenteni a közvilágítási problémát az önkormányzatnak, vagy a legjobb talán, ha egyenesen  a https://kozvilhiba.hu/ lakossági menüpontjában dokumentáljuk a hiba tényét. 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása