A hvg.hu Parlamentben készült felvételein látható bicskei középiskolások: 

"Sáfár Netti, Birton Zsolt, Nagy Kriszti, Hordósi Kriszti Stojsics Timi (elbújva). Egyed Máté, Komáromi Norbert, Burányi Tamás, Szabó Áron, Novák Gina

Egyed Máté, Kellner Márk, Mód Krisztofer, Oláh Gergő, Tóth Krisztina, Gál Martin, Fazekas Levente, Hordósi Krisztina, Nagy Krisztina, Cserna Stefánia

Stojsics Tímea, Jakab Károly, Horváth Ákos, Kovács Martin, Fülöp Márk
Nagy Lívia, Décsei Erika, Sáfár Netti, Tokodi Kata, Tihanyi Georgina, Stuka Beatrix, László Zsófi

Tamás Dorina, Novák Gina, Isufi Szabina, Csapó Alexandra, Farkas Petra, Tamás Lilla
és Vigyikán Vince"

"Ismét szárba szökkent valami a Vajdában! Éppen három évvel ezelőtt érkeztünk haza arról az öt országot érintő körutazásról (Bicske-Venezia-Milan-Strasbourg-Praha), amelyre a lehetőséget az EUROSCOLA, a strasbourgi Európai Parlamentben 28 országbeli kortársainkkal „vívott” demokráciacsatában való részvétel adta.

A 2014-ig illetve az azóta is aktív és eredményes európai uniós vetélkedőkön való részvétel valamint a sikeres pályázati tevékenység hívta fel a Vajdára a szervezők, az Európai Parlament Tájékoztatási Irodájának figyelmét és hívta meg abba az elitklubba az intézményt, amely csak 25 középiskolát számlál.

Az Európai Unió Nagykövet-iskolája az EU összes államában zajló program, amelynek fő célja a fiatalok figyelmének felkeltése Európa és az európai parlamenti demokrácia iránt, aktív ismereteket nyújtva nekik az Európai Unióról és az Európai Parlamentről. A projekt keretén belül az iskola junior nagyköveteket választ a diákjai közül, akik segítik az ismeretközvetítést a diákság felé, uniós Infopontot állít fel, Európa Napot szervez majd."

 

 

 

 

thaz2.jpg

 

 

thaz.jpg

 

thaz3.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása