Szakmák Éjszakája Bicskén

Címkék: vajda

2017.03.13. 13:13

Egy országos rendezvény, melyhez a Székesfehérvári Szakképzési Centrum révén a Vajda János Gimnázium is csatlakozott.

"Logisztikai ügyintéző, Kereskedő, Eladó szakmákba pillanthatnak be a diákok, és értékes nyereményekkel térhetnek haza.
„Csalogatónak” vloggeret-videóbloggereket hívtunk, ők is részt vesznek a vetélkedőn, utána pedig személyes találkozásra is lehetőség lesz.
18-22 óráig tart a rendezvény, melyet egy megnyitó előz meg, melyre prominens vendéget is várunk (még nem tudjuk ki lesz, várhatóan valamely városatya, és a szakmai gyakorlati partnerek is megjelennek: CBA és a DM részéről.
Pályaorientációs pont is igénybe vehető majd, ahol is egy szakember segítségével tesztet töltenek ki a gyerekek és irányultságuk kiderítésével közelebb kerülhet a pályaválasztási döntéshez. Természetesen ez nem egy rövid folyamat, terveink szerint, rendszeres ilyen alkalmakat teremt majd iskolánk.
A Papinóth pékség is nyitott volt megkeresésünkre, és egy esti üzemlátogatás keretében, bepillantást nyerhetünk az üzem működésébe" - foglalta össze Varga Annamária, a Vajda János Gimnázium tanára.  

A Szakmák Éjszakája 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása