Amióta Dumaszínház van nálunk, bérletesek vagyunk. Sok nagyon jó előadáson voltunk, mindegyik az volt, de a tegnap esti mindent vitt mint a piros hetes.

Az acélvárosi Aranyosi Péter neve eszerint nemhiába hozta be a ritkán (vagy talán soha nem?) látott tömeget, közel 300 embert a Petőfi Művelődési Központba tegnap este. Ez egy rossz fotó, de a célnak megfelel, a szünetben készült.  A humorista új anyaga gyakorlatilag arra épült, hogy kik voltak rá az életében nagy hatással. A Miskolcról - főleg Béláról hozott képek és sztorik, jelenségek és jellegzetességek nálam mindent vittek. Az anyuka Amszterdamban hatalmas, hasonlóképpen a Diósgyőr-Vasgyári Testgyakorlók Köre (DVTK) meccseiről hozott képek és szurkolói szövegek. Valamint a vadászati rész. Itt a piramisok tövében azért a fáraóról is elhangzott néhány gondolatébresztő tény...

A két bérletem az árusítás első napjában szoktam megvenni, hogy jusson. Így lesz a következő évadban is. A nevetés és a röhögés a legjobb időtöltések. "...kezdjetek nevetni csak semmi melodráma..."  

ia

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása