Felvethetnéd a blogban, hogy a Jézus Szíve parknál a Kisfaludy utcai "bejáratnál" helyezzenek ki táblát mert már most is a füvön parkolnak az autókkal a kényelmes mérleghintáztató apukák/anyukák pedig még nincs is igazi jó idő. (Van is kinn talán tábla, csak érvényt kell szerezni tán területi hatályának? - a szerk.)

Olyan táblára gondoltam, akár egy egyszerű fatáblára, amire ki van írva, hogy ne parkolj be a kocsiddal a fűre. Mert a Megállni tilos! táblát úgy kerülik ki, hogy nem az út mellett állt meg, nem a padkán, hanem teljesen befordult a fűre, például orral az uszoda felé. 
mert olyan szép széles az a murvás út ott, gondolom azt hitte, hogy akkor kocsival is rámehet
de mindegy, nem házmesterkedni akarok érted, csak ha egy elkezdi, holnap odaáll kettő.... holnapután mindenki 

Vagy legyen általánosítva a körbekerítés ahogy búcsúkor szokták. Avagy legyen végre egy szál kerítés legalább a Kisfaludy utcai oldala, mert nagyon forgalmas és zebra sincs és kiszaladhatnak, akik felügyelet nélkül vannak. 

Az anyukák/apukák maguktól nem jönnek rá, hogy nem azért van ott szép nagy füves terület, hogy rá kelljen állni autóval. 

Egyébként már tegnap is sorban álltak a hintáknál, annyian voltak kint. Ezt kellene fejleszteni a máriák mennybemenetele helyett

Csevegés vége
Írj be üzenetet...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.