Megszakad a szívünk

Címkék: gyász

2017.03.25. 23:54

lali.jpg

Kurucz "Lali" Viktor született 1981.11.22-én. Születése óta küzdött szívproblémákkal, márciusban műtötték meg legutoljára. 2017.03.24-én drága Lali barátunk, életének 35. évében visszaadta lelkét Teremtőjének. Búcsúztatóján mindannyian ott leszünk, akik ismertük és szerettük, abban a reményben, hátha ezzel egy nagyon picit is csökkenteni tudjuk családja, szülei, testvére és szerelme fájdalmát. Ha az időpont és helyszín meglesz, itt is látni fogjátok. Régi képeit és írásait ajánljuk, szeretettel:

 

    

Úristen, írok!

"Bicskei vagyok és szeretek itt élni. Minden ide köt. Család, Barátok és jó érzés, hogy mindenkit ismerek. A Barátok gyakran hívnak Lalinak, hogy miért annak is külön története van. Imádok horgászni és biliárdozni, - ezt sokan tudják rólam, mert elég gyakran mondogatom - legtöbbször ez sporthorgászatot és versenybiliárdot jelent. Jelzem mindkettőt amatőr szinten csinálom és inkább csak gyakorlom ezeket. A műlegyes horgászat, amit szeretnék mindenképpen kitanulni egyszer. A zenéért és a filmekért is rajongok. Különös a viszonyom az írással is. Szeretek élni, ez mindenképpen igaz"
Olvassunk Lalitól!
Kurucz Viktor blogjának írásai

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása