Mellékesen azt a kis pikantériát észrevételezzük, hogy március 22-én a testület (pontosítás: polgármester) döntött a kivitelezőről (pontosítás: tervezőről) miközben a város hivatalos honlapja szerint március 27-ig bárki pályázhat.  Ez a kis tévesztés újabb, apró, szinte már szórakoztató bizonyítéka annak, amiről mindenki tud ebben az országban.

Amúgy büszkék vagyunk népszerű Ír az olvasó rovatunkra, ami nem túl régen olvasónk fotóit közölte a leharcolt Petőfi térről eső után, ami egyáltalán nem volt névadójához méltó kép. Örvendetes tehát az állapotok felismerése és az intézkedés.   

Előterjesztés A Kézai utca és a Petőfi tér felújításáról 1. előterjesztés száma: 76 /2017 2. előterjesztést készítő személy neve: Fábián Róbert 3. előterjesztést készítésében közreműködő személy neve: - 4. előterjesztés mellékleteinek felsorolása:  1. melléklet - határozati javaslat  2. melléklet - árajánlatok 5. előterjesztést tárgyaló bizottságok felsorolása: Gazdálkodási Bizottság Város- és Vállalkozásfejlesztés Bizottság 6. előterjesztés nyílt vagy zárt ülésen való tárgyalása: nyílt 7. előterjesztésről való döntés formája: egyszerű többség 8. előterjesztéshez felhasznált jogszabályok felsorolása: Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény Tisztelt Képviselő-testület! Tisztelt Gazdálkodási Bizottság! Tisztelt Város-és Vállalkozásfejlesztés Bizottság! Ahogyan az a képviselő-testület előtt is ismert a 2016-os évben pályázatot nyújtottunk be a Kézai Simon utca és a Petőfi tér burkolatának felújítására. A pályázaton 50% önerő mellett közel 25 millió forint összeget nyertünk. A pályázatban foglalt célok megvalósításához szükséges a kivitelezési munkákra vonatkozó tendertervek elkészíttetése, melyekre a Hivatal több ajánlatot kért. 2 tervező a felkérést nem vállalta, míg 2 tervező az 1. sz. melléklet szerinti árajánlatot adta. A közbeszerzési eljárás megindítása előtt ki kell választani a tervezőt, aki a tendertervet elkészíti, majd ezen tervek alapján a közbeszerzési eljárást le kell folytatni. Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet. hogy a tervezőt kiválasztani, valamint a vonatkozó közbeszerzési eljárás megindításáról dönteni szíveskedjen! Bicske, 2017. március 22. Tisztelettel: Pálffy Károly polgármester

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása