Tegnap a déli, kora délutáni órákban Bicskén a Kossuth téren a Kossuth szobor kertjének peremén  és mellette egy-két játszótér felőli padon ülő, körbeülő 6-8 fős részeg társaság műanyag palackból bort ivott, hangosan kiabált és "énekelt".  Jó ebédhez szólt volna a nóta, ha nóta lett volna.  
A mellettük elhaladókat olykor hangerejüket megmutatva vegzálták, de az óbégatásuk az egész téren hallható volt. A rendőrök állampolgári bejelentésre érkezhettek a helyszínre.  A hőbörgés viszont folytatódott, konkrétan hergelték a rendőröket, a rendőrkutyát, majd szemtanúk elmondása szerint a hangadót  az intézkedő  rendőrök hasra is fektették a rendőrkocsi motorházára. A többiek eloldalogtak, vagyis a rendzavarók csoportját a rendőri fellépés feloszlatta. Az intézkedést a magatartásával hátráltató, az ebben leginkább együtt nem működő állampolgár, a nagyhangú, erős és bátor, agresszív részeget a motorházról bilincsben rakták az autóba, valószínűleg őrizetesként, cipőfűző nélkül józanodott ki. Olvasói megfigyelés szerint a főtér a törzshelyük és a tegnapi "flash mob" műsor havi rendszerességű részükről. Legjobb tudomásunk szerint a középkorú, nem magas, jól táplált "főnök", a "kórusvezető"alfa-hím nem bicskei lakos, de "csöndes kis mezővárosunk" a tartózkodási helye.     
Az FM RFK a Bicskei Szó kérésére a következő tömör és hivatalos tájékoztatást adta:
"...jogsértő cselekmény elkövetése miatt a Kossuth térről egy személyt előállítottak a Bicskei Rendőrkapitányságra, majd vele szemben szabálysértési eljárást kezdeményeztek".

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása