Eltűnt személyként kerestünk valakit, aki eltűnt bicskei otthonából, aki ugyanazt jelenti családtagjai számára külön-külön és együttvéve, mint amit nekünk jelentenek a sajátjaink külön-külön és együtt.  

Az eltűnt személy megkerült. Két megkönnyebbült sóhaj közben azonnal elérhetetlenné tettük nevét, fotóját és egyéb személyes vonatkozású adatait, amiket csak és kizárólag a cél érdekében tettünk közzé, ugyanúgy, ahogy a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata.   

Azért töröltük a hírt, mert (szerencsére) érvénytelenítette önmagát, s mert "műfajára" tekintettel személyes adatokat hordozott.  A lényeg, amiért mindezt leírjuk (mert többen is kérdezik, mi történt vele): 

tudtommal bántódása nem esett, jól van, egyben van. Remélem, iszunk majd egy kávét.   

 

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása