Itt az ideje, hogy ezért a teljesítményért Bicske városa kitüntesse 1981-es születésű polgárát, ahogyan ezt már javasoltuk is a döntéshozóknak. Havai Viktor a bicskei sportélet horizontjának olyan alakja, aki országos sikereivel, személyiségével példakép fiatalabb sporttársai előtt is.  

Viktor a 21-én megrendezett Magyar Raw Erőemelő Országos Bajnokságon a +120 kg súlykategóriában megnyerte az aranyat - 275 kg guggolás, 225 kg fekvenyomás, 267.5 kg felhúzás, 767.5 kg összetett eredményekkel!!! - Nagyon szépen köszönöm sporttársaimnak a rengeteg segítséget amit kaptam tőlük.Boldogság van... - jegyzi a Bcskén élő és dolgozó országos 36 éves bajnok, aki a magyar versenytársai  közül 21 évesen lépett föl először a dobogó legmagasabb részére és ez másfél évtizede így van. Elég megnézni a fenti kilókat, hogy ez mekkora munka.  

Viktor Havai fényképe.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása