Sokszor reagáltak már úgy olvasóink az Etyek-Bicske-Tarján kerékpárút  megépülésére, hogy még a városon belül sincs karbantartva Bicske egyetlen védett, felfestett bringasávja, ami a főutca egy szakasza. 

Bár ez közút kezelői hatáskör, érzékelhették nagyjaink, mint szorgalmas olvasóink ezt az egyébként jogos kritikát, amit blogunk a kerékpárútnak örvendő írásaihoz fűztek. Most kitisztították a kerékpársávot és újrafestik a védővonalait.   

Óriási. 

De: 

jó, hogy frissen festették, de a kerékpárosoknak kijelölt sáv sok helyen járhatatlan burkolattal, kimosódott kaviccsal, kátyúkkal tarkított, a belógó faágakról nem is szólva.

Ezek figyelembe vételével annyira nem is örülök a felfestésnek, mert tüneti kezelés, szimpla  látszatintézkedés. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A bicskei főutca. Pfff. Röviden ennyi. Mint egy közepesen "rossz" faluban, úgy néz ki.
ezektől függetlenül azt viszont meglehetne néha nézni hogy a prohászka mindkét járdáját előszeretettel használja rengeteg biciklivel közlekedő teljesen szabálytalan módon....mert ott aztán végképp nem bickli ut van....
a Prohászka u. való közlekedés kerékpárosnak különösen veszélyes, mert jobboldalon a közműárkok és aknafedelek buckáit úgy kerülik a majdnem egy sávban közlekedő autósok, mintha a központból kifelé jövő mindig előzne. A kerékpárosok a közúti közlekedés egyik legnagyobb veszélynek kitett szereplői, nem csodálom, hogy biztonságot keresnek a járdán a rossz út miatt. Természetesen igazad van, szabályt sértenek és ha már ezt megteszik, legalább sebességük maradhatna alacsony, könnyed, nyugis gurulás, hiszen a kapukból gyalogosok, járművek bukkanhatnak elő.
süti beállítások módosítása