Ismerjük a katolikus temető helyzetét. Nemrégiben családtagommal is szóba került. Most, hogy már nem bicskei olvasónk, levélírónk - a kívülálló szemével - felhívta a figyelmet a temető állapotára, eszembe jutottak a városgazdák beszámolói. Ezek szerint napi két közmunkás dolgozik a temetőben. Erre mondják, hogy a papír mindent elbír.      
Csak a legutóbbi példa, amit az illetékes önkormányzati bizottság kiemelt tiszteletdíjú tagjai minden hónapban egyhangúan elfogadnak: 
http://www.bicske.hu/sites/default/files/eloterjesztesek/nyilt/152_bgsz_beszamolo.pdf
Eszerint naponta két ember dolgozik a temetőben. (vagy nem, de a papír elbírja, és bizony el is fogadják, anélkül, hogy ellenőriznék.)
Nézzük talán végig az elmúlt hónapok hasonló beszámolóit, a poszt alapján lesz meglepetés. (Ezen a linken a meghívó link alatt elérhetőek a korábbi beszámolók is http://www.bicske.hu/varosfejlesztes-bizottsag)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása