Már tegnap este jelezte kedves olvasónk azt az ijesztő eseményt, hogy 4-5 órás helyszínelést tartottak a rendőrök egy Táncsics utcai házban, (amiről azt is tudom, hogy egykor a közelben nagyszüleim milyen sarokként emlegették az ott élő családról elnevezve azt. Például egy időben kerékpárral annál tovább nem mehettem.... Az volt az egyik határ, amit tudnom kellett.)    

Arra járó forrásunk a hosszú órákig tartó helyszínelésről írt, két rendőrrel őrzött bejáratról, udvarra beálló rendőrautóval. Távol voltam a jelzés pillanatában, de  amikor éjjel 2 órakor megérkeztem otthonomba, levelet küldtem kb. 20 órája a tájékozódás érdekében.

Mindeközben látható, hogy bicskeiek az online fórumokon is választ keresnek a tapasztaltakra.  

Az FM RFK e poszt közlésének pillanatában még nem válaszolt, amit megértünk, hiszen a nyomozóknak, az ügy előadóinak, az ügy gazdáinak is ugyanúgy jár a munka utáni pihenés, mint mindenkinek. Márpedig a csakis tiszta forrásból dolgozó FM RFK is csak az  általuk, a kollégák által felvázolt és részletezett jelentés alapján tud pontos választ adni a sajtónak. Ha a nyilvánosság segíthetett volna bármit, a hír már a helyszínelés második órájában itt lett volna.

Véleményem és a gyakorlat szerint legkésőbb kedden reggel érkezik meg a hivatalos válasz. Nincs kizárva az sem,  hogy így hangzik majd:  "a nyomozás érdekeire való tekintettel még nem adhatunk tájékoztatást". Ez sem lesz véletlen, ha így történik.

Kérdeztem a szombat este a Bicskei Szónak író kedves olvasónkat, hogy ugye olyan autót nem látott még a környéken sem?  Azt mondta, hogy NEM. 

Előbb-utóbb meg fogjuk tudni, hogy mi történt.. Remélhetőleg nincs nagy baj.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása