A Bicskei Huszárzenekar június 17-én 18 órától a Kastély Esteken zenél a Batthyány-kastély megszépült parkjában, Bicske város legmeghatározóbb építészeti és kulturális örökségének helyszínén.

Az együttes már többször fellépett ezen a kiváló helyen, amit Bicske város kiváló lokálpatriótájának vezetésével az Európai Unió pályázati forrásai tettek - részint az intézmény munkatársainak erejéből - méltóvá egy történelmi helyszínhez.

A Kastély Estek olyan régi szándék volt, amivel a korábban zártabb intézményt hordozó kultikus objektum nagykapuit sarkig tárták Bicske előtt, bekapcsolódva szépülő kulturális helyszíneivel a város vérkeringésébe. 

A Bicskei Huszárok Zeke Zoltán karnaggyal az élen - jótékonysági koncertet tartanak a szárligeti Ábris gyógyulásért, akinek családját országos szintű összefogás segíti.  A Kastély Est a Petőfi Művelődési Központ és a Kossuth Zsuzsanna Gyermekotthon együttműködésében zajlik. 

A koncert meghallgatóinak belépődíjat nem kell fizetniük, azonban az áprilisi születésű, szárligeti Ábris ládikójába a maguk lehetősége szerint annyi pénzt tesz mindenki, amennyit tud és akar.

A Bicskei Huszárzenekar utolsó fellépése Bicskén - mármint mielőtt Toscana-ba utaznának muzsikálni - egy ottani meghívásnak is eleget téve. A tetejébe a varázslatos vidékre a Mányi Mazsorettekkel együtt készülnek.

- Várunk a Kastély Estre 17-én 18 órától minden kedves vendéget, aki fúvószenétől és társaságtól kellemes, szép estét szeretne eltölteni itthon, ezen a páratlan bicskei helyszínen - hívott meg mindenkit a Bicskei Huszárzenekar nevében Kiss Csaba.                                                                                                  Izing 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása