Tegnap a Prohászka utcai járdaszakaszon, a Szűcs-sarok közelében megtörtént a feltárás. Tegnap este jártam arra, fényképezni már nem lehetett.

Úgy hallom a környéken élőkkel beszélgetve, hogy nagyon mély  kutat találtak az egykori gémes helyén, amiről Imeli László gyűjteményéből közölhettünk is egy különlegességet.  Két méteres az átmérője, 10-12 m mélyen volt a vízszint, és az nem derült ki, hogy milyen magas vízoszlop volt benne, azt nem tudják. De volt benne jócskán.

Be lett töltve a kút (ejtsd: game over), ma még két közművezeték rendezése, pótlása történik, és gondolom ezután jöhet a végleges feltöltés és helyreállítás.

 Nagyon merész és könnyed húzás volt ezt így lefedni és otthagyni a kapubejáró alatt.

Sok meló lesz még az egész Prohászka utcában, mert balesetveszélyes az út, itt-ott beszakadva, behuppanva - szerintem a helyreállításhoz nem is alagút kell sem, sem 102 ezer forint méterenként - de hát erről majd a vezérszónokék döntenek.  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása