Tisztelt Szerkesztőség!

latk.jpg

Pár éve rendszeresen olvasom a Bicskei Szót. Saját és "sors"társaim problémája kapcsán lenne egy téma javaslatom.

1979-ben jártam először Málé-hegyen és a táj annyira megfogott, hogy azóta is ott vagyok. Gyerekeim és most már az unokáim is így vannak evvel. Málé-hegy mai közösségének többsége zártkertben, vagy újabban művelés alól kivetten gondozza a területét. Tudomásom szerint jóval 60 fő fölött van a tulajdonosok száma. A tulajdonosok közül 34 fő a nevét adva szeretné, ha gépjárművével a csapadékos időben is biztonsággal elérhetné a területét. E kívánságnak az Árpád út végétől kezdődő szétjárt 0100-0101-es földúton belüli kb. 200 méteres útszakasz vet gátat. A 34 fő tulajdonos fele nem Bicskei illetőségű, viszont területük után Bicske városának adózik.

A 34 fő Málé-hegyi szeretné tudni, mi lesz a jövője e területnek. Reménykedhetünk-e egy út felújításban, vagy a kritikus szakasz rendbetételével?

 

Üdvözlettel:

Gaál Antal

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása