A Gigi Torna csapata fut egy nagyot Törökbálinton, vasárnap. Venczel Viktória 6 km, Hangya Georgina 6 km, Petrik Zsuzsanna 6 km, Pats Judit 6 km, Erdeiné Perjés Noémi 6 km, Semperger Varga Anikó 6 km, Juhász Zsuzsanna 6 km, Czigány Beáta 11 km, Molnár Gigi 11 km távra nevezett. 

 

Az indulók közé olyan sporttársak is tartoznak, akiknek ez az első hivatalos versenye. Amikor Molnár Angéla Gigi a nevezésről beszámolt a bicskeiek blogjának, azért tette, hogy biztassa társait és még több erőt adjon nekik.  


A törökbálinti program célja a településen és környező településeken élő családok szabadidejének tartalmas programmal való megtöltése, valamint a mozgás szeretetének kialakítása..


A biztatás azért is fontos, mert a hőség avagy a vihar miatt aggódnak. - A kondi miatt nincs aggodalom mert nagyon kemények - mondta Gigi.  

- Egyetlen idézet az üzenetem ami engem sok-sok éve irányít , motivál napról napra:
A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. 

A vezetőjük így folytatja: ...és nagyon büszke lehet rájuk a családjuk a barátaik , és én is az vagyok, mert tudom min mennek végig és mire vállalkoztak és mekkora örömet jelent majd célba érni.  


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása