Kedves Antal! Katalin ajánlotta nekem, hogy Önt keressem meg, mert Ön mindenkit ismer Bicskén. A hetvenes években a budapesti Szél utcai kollégiumban laktam Tátrai Erikával egy szobában, aki Bicskei volt. Kollégiumi találkozót szervezünk. Esetleg ismeri-e őt. Kb 58-60 éves lehet. Köszönöm.


Kedves Anna, nem ismerem Tátrai Erikát, (ahogy bizony nem is mindenkit), de a www.bicske.blog.hu -n meg tudom kérni a kedves olvasókat, a két és félezres Facebook-klubunk révén is, hogy segítsenek.

Lucza Anna 

Köszönöm. Remélem sikerrel jár. � Tátrai Erika vegyipari szakközépiskolába járt, ha ez az információ esetleg segítségükre lenne.

Akkor ez is benne lesz és én is bízom a megtalálásban. 

 

NAPI JÓ CSELEKEDET KIPIPÁLVA! :) MERT MÁR FELVETTÉK A KAPCSOLATOT EGYMÁSSAL AZ EGYKORI KOLLÉGISTÁK  OLVASÓINKNAK KÖSZÖNHETŐEN.  

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása