Szia!
A minap sétáltunk a családdal és azt láttuk, hogy a telepi halastó felett áthaladó nagyfeszültségű vezetéken vélhetően az áramszolgáltató karbantartást végzett. Ez eddig rendben is van. Ami kiverte a biztosítékot nálam az az volt, hogy a vezeték alatt levágott/ledarált bozótot egyszerűen beletolták a patakba. Normális dolog ez?

Kicsit tovább haladva egy hatalmas szemétkupac volt a szántóföld szélén, tele műanyaggal, amelyet amúgy ingyen elszállítanak. Ezt a mennyiséget nem lehet személyautóban odaszállítani, csak utánfutón vagy teherautón, amelyen kívülről látható. Amit látnia kellene a közterületi kameráknak, amelyek felszerelése nagyon jó ötlet volt. Csakhogy ezek a kamerák mélabúsan néznek fákat, az alattuk növő füvet stb. Hosszú hónapok óta meg sem mozdulnak és értelmetlen irányba vannak fordítva. Szép lenne a világ, ha használnánk amink van, legyen az Isten által adott ész vagy akár a kamerák.

Köszönöm, hogy meghallgattál!

central.jpg

szemetdomb.jpg

vagott.jpg

 

agas.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az utsó (vastagon szedett) mondat nagyon adja, respect, wheheheheh.. :-)
süti beállítások módosítása