Valóban sokkal gyorsabban el kellett volna végezni ezt a munkát.. Biztosak lehetünk benne, hogy az idő vesztegetése nem a kétkezi munkások bűne. Olvasónk levelével ellentétben ma is voltak ott dolgozók és dolgoznak is, értesülésünk szerint napokon belül kész lesz a járda, és bizonyára a csapadékvíz elvezetés is, aminek hiánya volt a beszakadás oka.  
Az olvasói levél:
"Május elején volt először, hogy megjelentek ott a GESZ (?) emberei, és elkezdték nézegetni.

A közvetlenül a gödör mögött lévő házban lakó néni is panaszkodott a napokban, hogy két hónapja jöttek először, botrány, hogy nincsenek még túl az egészen.

Pl. tegnap sem volt és ma sincs ott senki, a múlt héten egyszer voltak ott néhány órát (2 v. talán 3).

Jelenleg kb. 90%-ban be van temetve, de ez már legalább egy hete így van, ám az elmúlt napokban az eső újra elkezdték kimosni, ha jársz arra, láthatod. Bent maradt ugyanis az a sárga cső, ami az adott ingatlan esővizét vezeti bele pont a necces területre.
Egyébként az utcában, ha onnan eltekintesz a templom felé, a járda végig meg van süllyedve azokon a pontokon, ahol a többi ház csapadékvize szintén bele van vezetve a járda alá."

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ma voltak, bár kora délután már nem. Tegnap nem láttam őket, bár nem figyeltem óránként, igaz.
süti beállítások módosítása