A lakossági megmozduláshoz, amivel a szári tűzben otthonukat vesztett két gyermekes családot segíthetjük - a Bicskei Katolikus Karitász is csatlakozott. Pénteken fél 5 és fél 6 között várják az adományozókat az Ady u. 11. szám alatt.  

Sági Ferencné, a Bicskei Katolikus Karitász vezetőjének tájékoztatása szerint eddig két család kereste meg őket adománnyal. "A szári karitászosok nagyon köszönték az adományokat. Sikerült takarót, néhány törölközőt, ruhát cipőt, ágyneműt is küldeni. Kaptunk szék és íróasztal felajánlást, amit pénteken fél 5- fél 6-ig tartó ügyeleten veszünk át az Ady Endre u. 11-ben. Az adományok gyűjtése miatt vagyunk egy órát nyitva legközelebb pénteken!"

A lakossági összefogásról szóló első anyagunkban a keretes részben olvasható, mi kell legjobban, de telefonszámot is adunk annak, aki kéri.   

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása