Korábbi közlésünkben is utaltunk már arra az információra, hogy egyszerre több párhuzamosan futó nemzetközi gyakorlat folyik Magyarország több pontján, a harci járművek szállítása pedig vasúton történik.

voroskereszt.jpg

 

harci3.jpg

harci2.jpg

harci1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

na mivan, ,,hadgyakorlat''-nak becézik újabban az ukrajnának küldött nato segélyt?
@Gerilgfx: na mi van, az se baj, hogya harckocsis szerelvényt Budaörsön látták, aztán ugyanezek megérkeztek Bicskére és nyugatra tartanak :)
@Bicskei-Szó: egyértelműen elterelés. a hadgyakorlat ürügye alatt tartott logisztikai mozgás ügyesen eltakarja az ukrajnának nyújtott újabb katonai segélyek leszállítását az árgusan figyelő orosz szemek elől.
@Gerilgfx: látom, nagy híve vagy a konspirációs teóriáknak, az összeesküvés elméleteknek :) ha még el is fogadnám egy pillanatra ezt a konteót - mondd -, ugyan, mi és hogyan tudna "eltakarni" az orosz katonai hírszerzés elől katonai szállítmányokat? :) -
viccrovatunk ezennel bezár...
süti beállítások módosítása