Látod annak mindenki nagyon örül, hogy megcsinálják a garázsnál a világítást. De nagyon jó lenne ha a lakók által borsos összegért bérelt közterületen, amiért garázsadót is fizetnek, a garázsok előtt és mögött levágnák a gazt.

Ez a Bocskai utca hosszú tömbje mögötti garázssor, amiről írtál, hogy 7 db lámpát állítottak fel, csak annyira elfoglalhatott a számolgatás, hogy a gazt nem vetted észre. Némelyik garázs előtt eléri az egy méter magasságot is. Szökőévben egyszer megszokták csinálni. Remélem, hogy nem baj, hogy írtam. Ha tudsz benne segíteni mindenki nevében köszönöm. A garázsokért megemelt építményadót fizetünk plusz bérleti díjat, mert közterületen áll. Jó, de ha közterület, becsülettel gondoskodjon róla a köz, ne csal bevételezzen.   

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása