vill1.jpg

 Az első képen látható piros fénypont egy autóé, ami sietve ment ki a viharban. Hamarosan jött is vissza. Ha felismerik magukat, ,mert tudják, hogy a villámlásban ők jártak arra - ez a fotó számukra különös érték.

A második képen a "telepi hali" látszik, aminek víztükrén megcsillan a villám fénye. 

A harmadik fotó villámrajzolata szintén a tó felett alakult ki. Nem erőlködnék valószínűség számítással egyiknél sem, de hogy ezek a rajzolatok mikor fordulnak elő így megint és mikor lesz itt és így lefotózva, ettől aztán úgy elvész a szemlélődő a galaktikus jövőben, hogy a porszem-érzésig jut, ami a természeti erők láttán szokott befutni az A peronra....  Hova máshová? 

Az első két kép félperces exponálási idővel készült, ezért van például a felhő elmosódva. Az alsón kb. 2 perc történesei egy képben, mert azt a fotós 4 darab félperces expóval készült fotóból rakta össze. De az első két kép csak egy-egy expó. 

 

vill3.jpg

 

vill2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása