tabortuzpero.jpg

 

A sokadik eset, amikor a bicskeieknél felbukkan egy ilyen bicskei fotó. A bicskei tűzoltók természetesen eloltották a tüzet. Megírtuk már, hogy ilyen esetben - nem is kell ekkora tűz - azonnal segélyhívást kell indítani, minél többen tesszük meg a rendőrség felé, annál jobb. Nem kell megvárni, míg égnek a környező fák lombjai, elég a segélyhíváshoz az észlelés. Azért fontos, hogy ne vegyék teljesen megengedettnek az elkövetők, hogy ezt ők a környezetükkel megtehetik. 

A tapasztalatok szerint másnapra fekete hamuszennyezés jellemzi a környéket. Az elmondás szerint a kábelégetés során azért ilyen nagy a tűz, mert a nagyobb égés-láng-hőfok elérését a tűzre dobott autógumikkal segítik. Gyorsító. 

Az elmondások szerint a nyár estéken nyitott ablakok mögött is érezni az ocsmány bűzt, de még másnap reggel is.  

Mindez három-négy nagy tömbnyi társasházzal szemközt történik, családi házak kertjének végében, egy másik, picit távolibb utca mögött és a Bicskei TC szomszédságában.   

Fociellenes, hiszen nem lenne szép a fekete hamu a 2009 óta nagy erővel készülő műfüves nagy pályán, amit edzés közben gyermekeink edzőcipőjének talpai vernek fel, ebbe esnek, hogy a jó vidéki levegővel azt is belélegezzék. Mert a Jegenye u. alsó szomszédja a Bicskei TC.. 

Családellenes, mert sok gyermek él a környéken minden oldalon, minden irányba, akik számára saját és szüleik, nagyszüleik egészsége alapvető fontosságú.   

 A bicskeiek blogja javasolja a képviselő testületnek a megnyugtató megoldás, megelőzés azonnali kidolgozását e kirívóan közösségellenes, szégyenteljes bűncselekmény ellen - ami Bicskén rendszeresnek mondható.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása