Hulladékgyűjtés és -szállítás napenergiával - hogy a "hulladéktermeléssel" megsebzett Földet ne végezzük ki a légszennyezéssel - írja a városi cég. Hozzátesszük: ezért kellene a kábelégetőknek a körmére nézni.

Mert a huszonnegyedik órában is könnyebb megőriznünk hétmilliárd ember földi életterét, mint akár csak hétnek megteremtenünk az életfeltételeket a Marson.

Ráadásul az előbbiben mindannyian részt vehetünk, míg az utóbbi néhány ember költséges "játéka".

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Hozzátesszük: ezért kellene a kábelégetőknek a körmére nézni."
Ennyi. Csak nemigen történik semmilyen érzékelhető az ügyben, néhány naponta száll fel az a bizonyos fekete füst. Ott, azon a környéken, ahol orkok laknak. Talán így még le szabad írni.
@Mental Militia: szabad, de hamis általánosítás, mert MINDEN bicskei utcában többen vagyunk, akik a kábelégetésről tudjuk, hogy felelőtlen és mocskos, az egészségünket veszélyezteti. Éppen ezért nem mutogatni kell, hanem legalább annyit fordítani a megelőzésére, mint a roma-napra... A terület képviselőjét (szakértőként 0 Ft + ÁFA) bevonni Nem égre és földre néző, összevissza fordult, nem működő biztonsági kamerákat, hanem jókat üzembe helyezni a Jegenyében és a szóba kerülhető területeken, meghirdetni a lakosságnak, hogy ilyen észlelésekor azonnal hívjanak rendőrt, akár megfizetni egy biztonsági szolgálatot, hogy a területet monitorozzák, legyen rendszeres a járőr, erre kiemelten figyelve. Akár a harmadikon élőkkel szövetkezve: a saját érdekükben is figyeljenek. Nem hiszem, hogy az elkövetők köre ez egy túl széles kör lenne, akik azt gondolják, hogy ez nekik jár, hogy ezt nekik lehet. Le kell őket szoktatni erről. Bizonyára utópia, de a bicskei fémátvevő, mint lokálpatrióta, megtehetné: kiszorozza mennyivel ad kevesebbet a burkolt kábelért a rajta maradt műanyag miatt, de csakis úgy veszi át, burkoltan, és nem csak lánggal, hanem szerszámmal, lehetőleg füst nélkül intézi a kibontást telephelyén munkásaival.
Én csak arról a környékről hallottam másoktól és láttam magam is több esetben (jelentettem is).
Igaz a kamerás rész, a napokban láttam, h a földet vagy a falat és/vagy az oszlopot nézik.. MIÉRT?!
Törvény szerint az égetettet át sem vehetnék a fémkereskedők.
Törvény szerint..
süti beállítások módosítása