Helló!
Ma sikerült időt szakítanom a képek elkészítésére. 10 cm mindösszesen amivel szélesebb az új kerékpáros átjáró az M1 alatt mint a Csabdira vezető út két oldalán többnyire kihasználatlan padkák... Legalább fél vagy 1 méterrel lenne szélesebb, ha akarták volna kb. 55 méterre a százmilliókért átnyomott autópályatöltéstől.  Tekertem ma az új úton is. 3-4 centivel magasabb a szegély mint az út jó nagy szakaszon. Oldalra nincs vízelvezetése, ergo tócsák lesznek rajta és szétfagy. Kocsiból már láttam a múltkor a malom melletti kanyarban. Fel fog fagyni... olyan érzésem van mintha Virág elvtárs vezényelte volna az építkezést: "Elvtársam, nekem homok legyen a föld alól is!" Illetve Pelikán örökbecsűje: "Elvtársak! Se ajtó se ablak???"
kaalag.jpg
kalag2.jpg
kalag3.jpg
kalag4.jpg
kbelso.jpg
kbelsovalyu.jpg
kvalyu.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem a tartósság a cél, hanem az, hogy újra és újra és újra és újra foglalkozni kelljen vele, amiért valaki pénzt (sok-sok pénzt) kap, és valamilyen éppenhogycsak' munkát elvégez majd... Üdvözlet Magyarországról. ;)
süti beállítások módosítása