Információnk szerint a Kisfaludy utcai gyalogátkelőhelyre és az uszodához vezető gyalogút megépítésére Bicske városának 2015 óta, lassan 3 éve engedélye és pénze van.

A Kisfaludy utca Bicske egyik legforgalmasabb utcája.

Kérdésünk: miért nem építették meg, késlekedésükkel miért és milyen alapon teszik kockára az iskola, a játszótér és tanuszoda környékén közlekedők biztonságát?!

Várják a kampányt, mert akkor akarnak átadni mindent? Pedig a választónak jó az emlékezőtehetsége.... Meg aztán két oktatási intézmény között lévő forgalmas úton egy magára valamit is adó városvezetés nem tököl vacakol ennyit. 2009 nyarán nyílt meg az uszoda.... Lassan 10 éves.... Köréje állampolgári összefogásból park épült valamint  állampolgári kezdeményezésre játszótér. És itt nincs zebra?! Gyerekek.... 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A gyalogátkelőhely nagyon nagyon fontos lenne. Legalább ilyen fontos lenne szerintem sövényt ültetni, hogy még véletlenül se tudjon kifutni a gyermek a guruló labda után az autók közé
süti beállítások módosítása