Mint arról már lapunk beszámolt, 2015-ben érkezett az állami költségvetésből, kormányzati keretből 300 millió forint Bicskének. 

Ebből 150 millió a Bicskei TC sporttelepének fejlesztésére címkéződik a városvezetés döntése alapján. 

100 millióból a tervek szerint megveszik és elbontják az áruházat, hogy a Spar-raktár mögött a fennforgó tervek szerint itt lehessen a Szent István Szűz Mária oltalmába ajánlja Magyarországot című szoborcsoport....

50 millió forintot kettő buszmegálló áthelyezésére szolgál a tervek szerint. A menekülttábor előtti, a Csabdi felé vezető sáv mentén lévő buszmegállót a Tesco-hoz vinnék. Nagyjából oda, ahol most a raklapból készült kék hidacska szeli át az árkot.

A közvetlenül a tábor kerítése előtt fekvő megállót pedig abba a kanyarba hoznák vissza az 50 milliós állami keretből, ahol az Interat telephely található.

Arról nincs információnk, hogy a tervek és az engedélyek megvannak-e, de valószínűsítjük.... A pénz biztosan rendelkezésre áll az állami utalás  és a testület döntése alapján.          

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása