Mint ismeretes, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2017.augusztus 20-án 16 óra 56 perc körül Bicskén, a Kossuth Lajos utcában, majdnem a főtéren. 

Korábban közöltük az FM RFK-tól kérdésünkre megíródott közleményét, de egyéb forrásból is tájékozódva úgy döntött a Bicskei Szó, hogy a közléssel tanácsos megvárni a vizsgálat végét, hogy senkit, főleg a feltételezhetően vétlen közlekedő érdekeit ne sértsük. Jelentős vagyoni és nem vagyoni kár érte. Ehhez semmi nem hiányzik.     

Arra azonban szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy már régóta nagyon nincs rendben az, amit egyesek az utakon megengednek maguknak mifelénk. Úgy mennek, mintha rajtuk kívül nem is létezne a földkerekségen más , mintha nekik szabad lenne bármit, mintha nekik ez a járna.

"Egy társadalom állapotának tűéles pontosságú makettje a közúti közlekedés morálja". (Idézet magamtól, 2007-ből)   

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása